En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Binaların konstrüksiyonsına mutabık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Genellikle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

 Buna mukabele, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane herhangi bir uzmanlık kayranı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli nokta ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi felakete dayanıklıdır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir Yangın Merdiveni Kapısı korku simultane kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak bünyeda olmalıdır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, ağırlık taşıma kapasiteleri ve mukteza yangına metanet dereceleri dahil başlamak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını esenlar.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu strüktürnın derunerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Report this wiki page